Alhaisin hinta -takuu

Kukaan ei päihitä hintojamme!
Aina nopea toimitus!

Vain yksi toimittaja voi olla edullisin, ja Parnassen tavoite on aina tarjota markkinoiden edullisimmat hinnat mainoslahjoille. Tarjoamme Alhaisin hinta -takuun, joka tarkoittaa, että jos kaikesta huolimatta löydät tuotteen muulta halvemmalla kuin Parnasselta, tarjoamme tavaran edullisempaan hintaan. Takuu koskee hintoja, jotka on julkistettu yleisesti luetteloissa tai kotisivuilla, jotka on suunnattu suomalaisille yrityksille

LAS MER

Vuoden superyritys mainoslahja-alalla!

Parnass on ruotsalaisen Veckans Affärer -lehden mukaan vuoden superyritys profiloitumisalalla 2010 ja 2011. Veckans Affärer kokoaa listan ruotsalaisista superyrityksistä, jotka ovat kannattavia, menestyksekkäitä ja kasvukykyisiä.

 

Ostaminen on turvallista

 

Parnass perustettiin vuonna 1954 ja on vuosien saatossa auttanut niin suuria kuin pieniä yrityksiä luomaan mainostuotteita ja profiilivaatteita. Vuonna 2010 autoimme yli 1500 yritystä profiloitumaan. Meiltä ostaminen on turvallista. Meille on myönnetty AAA-luokitus parhaasta luottokelpoisuudesta.

Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

PSI-toimialajärjestön jäsen

 

Parnass on ollut vuodesta 1975 PSI:n jäsen. PSI on mainoslahjojen ja profiilivaatteiden kansainvälinen toimialajärjestö. PSI:llä on nykyään 6500 jäsentä ympäri maailmaa, ja se järjestää vuosittain maailman suurimmat mainoslahjamessut Düsseldorfissa.

 

Parnass-tietoja

Me Parnassella olemme mainoslahjojen ammattilaisia! Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin autamme teitä profiloitumaan oikein.

Parnass Presentreklam on yksi Pohjoismaiden vanhimmista ja parhaiten tunnetuista mainoslahja-alan yrityksistä. Parnass perustettiin vuonna 1954, ja olemme toimittaneet miljoonia mainostekstillä varustettuja tuotteita sekä suurille että pienille yrityksille. Nykyään olemme yksi profiloitumisalan nopeimmin kasvavista yrityksistä, ja olemme viime vuosina kasvattaneet myyntiämme talouden kriisistä huolimatta keskimäärin 25 %:lla vuosittain.

Meiltä kysytään usein, mistä nimi Parnass on peräisin. Parnass oli alun perin kustannusliike, ja nimi tulee sanasta Parnassos, joka on vuorimassiivi Pindosvuoristossa Kreikan keskiosissa. Kreikkalaisen mytologian mukaan Parnassos oli muusien, runouden jumalattarien, koti. Parnass on julkaissut noin satakunta nimikettä, mukaan lukien brittiläisen Enid Blytonin nuorisokirjoja. Kirjojen lisäksi Parnass alkoi myydä myös joulukortteja yrityksille, ja tänä päivänä olemme alan markkinajohtaja. Nykyään joulukorttien myymisen hoitaa sisaryrityksemme Parnass Förlag.

Parnass alkoi myydä yrityksille mainoslahjoja 1970-luvun alussa, ja 1980-luvun puolivälissä aloimme ostaa suoraan tuottajilta Aasiassa. Meillä on nykyään kehittyneet kanavat mainoslahjojen ostamiselle Aasiasta. Vieraillemme säännöllisesti toimittajiemme luona tarkistaaksemme, että työolosuhteet ovat hyvät, ja seuraamme toimittajiemme ympäristötyötä. Voit aina tuntea olosi turvalliseksi Parnasselta ostamiesi tuotteiden suhteen.

Parnassella on jo monta vuotta ollut korkein mahdollinen luottoluokitus monilta luottoluokitusyrityksiltä. Mm. Solidet/Dun & Bradstreet on antanut meille AAA-luokituksen. Ruotsalainen lehti Veckans Affärer on myös valinnut meidät vuoden superyritykseksi ("Årets Superföretag") vuosina 2010 ja 2011.

Olemme lisäksi ensimmäinen mainoslahja-alan yritys, joka tarjoaa Alhaisin hinta -takuun. Takuumme tarkoittaa, että jos löydät täysin samanlaisen tuotteen edullisemmin samassa määrässä joltain kilpailijaltamme, tarjoamme tuotteen edullisempaan hintaan (ks. ehdot täältä).

Parnass on toisen sukupolven perheyritys, ja meille henkilökohtainen palvelu on itsestäänselvyys. Internetissä on useita anonyymejä mainostuotteita myyviä sivustoja, joilta hyvällä onnella saattaa löytyä sivustolle jonnekin piilotettu puhelinnumero. Me sen sijaan toivomme, että otat meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Emme halua olla kasvoton yritys, joka piiloutuu kotisivun taakse. Tämän takia löydät aina kotisivultamme työntekijöidemme kuvat sekä yhteystiedot.

Monet yritykset ovat luopuneet entisistä mainoslahjojen toimittajistaan ostaakseen Parnasselta, koska hintamme kuuluvat markkinoiden edullisimpiin. Olemme tästä tietenkin iloisia, mutta vielä iloisempia olemme siitä, että asiakkaamme tilaavat meiltä yhä uudestaan, eivät vain edullisten hintojemme vaan myös palvelujemme korkean tason ja nopeiden toimitusten takia.

Parnass toivottaa sinut tervetulleeksi!

Pohjoismaiden johtava mainoslahjojen toimittaja

Myyjämme

Osaavat myyjämme auttavat sinua aina tarvittaessa. Voit aina soittaa meille numeroon + 46 8 522 194 00 ja saada vinkkejä ja neuvoja teille parhaiten sopivista tuotteista.

Ota meihin yhteyttä

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä. Löydät luettelon tavallisimmista kysymyksistä ja vastauksista täältä. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, täytä alla oleva lomake tai soita numeroon + 46 8 522 194 00. Voit myös lähettää meille sähköpostia alla olevaan osoitteeseen.

Täytä lomake, niin vastaamme samana päivänä

Nimi:*
Yritys:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:
Olen kiinnostunut seuraavista tuotteista (ei sitova):
Tuote:*
Määrä:*
Painovärien määrä:*
Muut kysymykset:
Emme myy yksityishenkilöille. Myytävien tuotteiden vähimmäismäärän näkee kunkin tuotteen kohdalta.

Parnass Presentreklam
Sweden AB

Puhelin: +46 8 522 194 00

Asiakaspalvelun aukioloajat:
arkisin 8:00-17:00

Postiosoite:
Box 7314
187 14 Täby
Ruotsi

Käyntiosoite:
Polygonvägen 67
187 66 Täby
Ruotsi

Liiketunnus
556343-0395

Perustettu 1954

© Copyright 2014 Parnass Presentreklam Sweden AB

Arvonlisävero ja kuljetus eivät sisälly hintoihin. Mahdolliset painatuksen valmistelukustannukset lisätään. Emme yleensä myy tuotteita ilman painatusta/tekstiä, jollei muuta nimenomaan kerrota. Annetut toimitusajat ovat arvioita ja voivat vaihdella. Toimitusaika lasketaan vedoksen hyväksymisestä. Emme vastaa kirjoitusvirheistä tai tuotteen loppumisesta. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja varaamme itsellemme oikeuden muuttaa hintoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan Parnassen myyntiehtoja (lue lisää tästä). Suositushinta on vastaavan tuotteen tavoitehinta tai vähittäishinta. Tuotteiden joidenkin yksityiskohtien näyttämien kuvissa voi olla vaikeaa teknisistä syistä, ja kuvien tuotteet voivat siksi erota jonkin verran todellisesta tuotteesta. Katso Alhaisin hinta -takuuta koskevat erityisehdot ja rajoitukset.