Tyytyväinen asiakas

Parnass Presentreklamin tavoitteena on 100 % asiakastyytyväisyys! Vuosien mittaan yli 50 000 yritystä ja organisaatiota ovat tilanneet miljoonia painotuotteita meiltä. Meillä on monia asiakkaita, jotka tulevat takaisin ja ostavat meiltä vuosi toisensa jälkeen. Painotuotteiden tilaamisen on oltava joustavaa ja helppoa ja asiakkaanamme sinun pitäisi tuntea olosi turvalliseksi. Alla on esimerkkejä siitä, miten pyrimme saavuttamaan 100 % asiakastyytyväisyyttä.

• Olimme alamme ensimmäinen tarjoamaan hintavastaavuustakuuta. Periaatteena on, että jos löydät saman tuotteen halvemmalla, tulemme tarjoamaan tuotteen halvemmalla (katso ehdot).

• Ilmaisia näytteitä. Lähetämme mielellämme tuotteistamme näytekappaleita, jos haluat nähdä, miltä ne todellisuudessa näyttävät. Suurimmassa osassa näytteitä on sattumanvarainen logo, tai niissä ei ole logoa lainkaan. Hinnaltaan edullisia näytteitä ei tavallisesti tarvitse palauttaa. Jos haluat näytteen kalliimmista tuotteista ja useista erilaisista tuotteista, pyydämme palauttamaan näytteet 7 päivän kuluessa.

• Ammatillista ja henkilökohtaista palvelua. Olemme olleet markkinoilla jo yli 60 vuoden ajan. Meillä on ainutlaatuinen alakohtainen asiantuntemus, jonka jaamme mielellämme asiakkaiden kanssa. Tiedämme kaiken mainostuotteista!

• Ilmaisia vedoksia/luonnoksia. Lähetämme aina ennen tuotannon aloittamista vedoksen, josta näet, miltä painatus näyttää tilaamissasi tuotteissa. Tilauksenne on sitova ainoastaan ​​siinä tapauksessa että olette hyväksyneet korjauksen.

• Varmat toimitukset. Asiakkaamme tilaavat usein myynninedistämistuotteita messuille tai tietyille tapahtumille ja silloin on tärkeää varmistaa toimitukset. Asetamme suuria vaatimuksia käyttämillemme logistiikkayrityksille, jotta voimme tarjota luotettavia toimituksia.

Entä jos en ole tyytyväinen? Kerro aina mielipiteesi meille, jotta voimme pyrkiä yhdessä löytämään ratkaisun ja siten voit olla tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluihimme.

ALHAISIN HINTA-TAKUU
Nopea toimitus
100% Tyytyväinen asiakas

Myyjämme

Osaavat myyjämme auttavat sinua aina tarvittaessa. Voit aina soittaa meille numeroon + 46 8522 194 00 ja saada vinkkejä ja neuvoja teille parhaiten sopivista tuotteista. Meillä on yli 60 vuoden kokemus painotuotteista.